Folytatása következik! – Heti és havi manga, webtoon stb.

Lássuk, milyen befejezetlen mangák, webtoonok, egyebek hol járnak most:

1. Glass Mask (47. kötet, 24. fejezet)

          Ne kérdezzétek, mihez képest a 24. fejezet. Később csinálok egy részletes ismertetőt a történetről, most igyekszem csak a fejezetre koncentrálni. Szóval javában zajlik a Crimson Goddess (Kurenai Tennyo) próbája és Sakurakoji igyekszik felülemelkedni az érzelmein és mindenki megdicséri, amiért begipszelt lábbal is kiemelkedően teljesít a színpadon. Kapcsolata Mayával viszont továbbra sem az igazi, de Maya igyekszik elfogadni, hogy a fiú most így viselkedik. Szegény Sakurakojinak nehéz megemészteni, hogy Maya Masumiba szerelmes, s ez ráadásul kölcsönös. Bér minden ilyen jól menne Masuminál is!
          Shiori a kórházban van és az édesapja könyörög Masuminak, minden vagyonát felajánlva, hogy vegye el a lányát, mert neki Masumi a mindene, az egyetlen szerelme, barátja, ismerőse. Szívása, ha az ember egy gazdag család lánya, nem mozdulhat ki, nem találkozik senkivel, aztán az első szimpatikus emberbe belecsimpaszkodik, mint egy kismajom. Aki olvasta a Candy, Candy mangát az tudja jól, miért olyan a helyzete Masuminak, mint ott Terrynek. Shiori megzakkant. A szobájában azt mormogja maga elé, hogy Masumi gyűlöli őt és hogy az össze lila rózsának el kell hervadnia és rohadnia. Masumi nem tudja ezt hova tenni, csak azt tudja, hogy ez az egész az ő hibája. Szííívás. Ráadásul Eisuke, Masumi apja, már előre elkönyvelte, hogy Masumi feleségül veszi Shiorit, így rá se hederít arra, hogy Masumi lemondta az esküvőt, inkább továbbszervezi azt és megparancsolja a fiának, hogy márpedig ő hozzámegy Shiorihoz és kész. De Masumi önmagában megegyezik saját magával abban, hogy tökreteszi az apja álmát és képletesen bemutat neki majd egy fittyiszt, s juszt se fogad neki szót. Kérdés, hogy vajon mi lesz Shiorival. Eközben Maya érzi Akoya szerepét és ígéretet tesz önmagának, hogy várni fog Masumira, bármi is történjék.
Jó kis fejezet, olyan közel a vég, mégis oly távol! Nem is tudok mit jósolni a következő fejezetre. Gondolom megint lesz egy kis Ayumi, majd Masumi-Shiori-Maya hármas bonyolódik, esetleg lesz egy Masumi-Eisuke összecsapás.

2. 7 seeds (21. kötet, 110. fejezet)

          Én kicsit unalmasnak találtam, 34 oldalt arra „pazarolni” hogy megmutassa, hogyan él Hana egyedül a természetben és a szőrös csikó meg a vaddisznók mennyire ragaszkodnak hozzá. Ja és elindult arrafele, amerre az állatok vonulnak, hogy vizet találjon és lám, eljut egy zöld vidékre. Ennyi.  Ez kicsit elszomorít, máskor annyi minden történik egy fejezetben. Állítólag a következőben végre látjuk a többi Tavaszi csapat tagot. Itt az ideje. Itt nincs mit jósolgatni hacsak azt nem, hogy mit tesz Angoval Arashi, miután Ango bevallotta, hogy hagyta Hanát meghalni. Mert ugye senki se tudja, hogy Hana él-e vagy se. Mi tudjuk, hogy él. Szóval, mivel tudjuk, hogy Arashi egyszer majdnem megölt valakit, mert az késsel fenyegette Hanát, joggal merül fel a kérdés, mit fog csinálni Angoval és Ryoval, miután kiderül, ők mit csináltak a lánnyal.

3. Orange Marmalade (28. fejezet)

             Ma Ri szomorkodik, gyönyörű háttérben, majd felbukkan Jung Jae Min és megkérdezi Ma Rit, hogy hogy tetszik a lánynak a hajbavaló. Ekkor esik le a lánynak, hogy Jungtól kapta az ajándékot. Sok huzavona után megköszöni, de nem kíván beszélni a fiúval. Aztán a fa körül köröznek, majd végül mégis csak beszélgetnek egy kicsit. Jung azt mondja, ha valaki bántani mer Ma Rit, majd ő ellátja a baját. Ma Ri elárulja, azért fogja be az orrát, mert Jung „szagát” nem bírja. Most hogy jobban van, a lány kész visszatérni az osztályba.
Nagyon szépen megrajzolt fejezet volt, örülök, hogy tudtak beszélgetni egy kicsit. Kíváncsi vagyok, mikor derül ki, hogy Ma Ri egy vámpír valójában. Akárhogy is, imádom ezt a webtoont ❤ .

4. Detective Conan (787. fejezet)

              Mivel a honlapomon már van összefoglaló róla, inkább csak reagálok rá. Nagyon örülök neki, hogy egy viszonylag szokatlan ügyünk van, ez az első Conan-Ran ügy (a mangában) emlékeim szerint. Szimpatikus az ál-Kogoro, fura, hogy az igazinál rendesebbnek tűnik. Én lefogadom, hogy az öreglány tudja, hogy ő nem az igazi Kogoro, hanem az unokájának a pasija, de ez úgy is csak az utolsó fejezetben derül ki. Kogoron röhögtem, hogy a sörkertben van, s Conannek a nadrágja hol rövid, hol hosszú! 😀 Nahát, nahát, egy hónapos szünet után azért ez egy kicsit… De mindegy, az ügy kárpótol.

5. One Piece (637. fejezet)

         Luffy jól szétveri az agyondrogozott Hodyt, de az a hatalmas ütéseket ahhoz képest egészen jól tűri. Ekkor besötétíti az eget a Noah bárka, s mindenki rájön, hogy baj van. Nem is kicsi. Ha ugyanis a bárka átszakítja a buborékot, akkor vége Fishman Islandnek és mindenkit széttrancsíroz. A hajóból kiesik Wadatsumi, aki könyörög Dekkennek, fordítsa vissza a hajót, de Dekkent ez nem hatja meg. Hody becsapva érzi magát, ugyanis az ő létét is veszélyezteti a bárka. Shirahoshi tudja, hogy felé irányul a bárka, így kiúszik a buborékból, hogy mentse a „népet”. Hody felkapaszkodik a hajóra, s Luffy is útra készen áll. Vajon mi lesz?
Kevesebb dolog történt, mint az előző fejezetben, de nagyon szép rajzokat láthattunk, s Luffytól klassz támadásokat láttunk. Most egy Dekken-Hodi-Luffy harc van kibontakozóban, de könnyen lehet, hogy előtte még látjuk a többi Szalmakalapos harcát Hody csatlósaival.

6. Beelzebub (122. fejezet)

           A démonok egy hét múlva támadnak, de szerencsére Oga is sikeresen magához tér. Lamia nagyon aggódik Hildáért, de Beel, Oga és Furuichi „cool men” pózban megígérik, hogy visszaszerzik Hildát. Aoi ehhez szívesen nyújt segítséget. Az osztályban Saotome, az osztályfőnök kész arra, hogy mindenkit megedzen, Ogának pedig egy különleges menüvel készült.
A  fejezet jó volt, örülök, hogy még mindig megmarad paródiának annak ellenére, hogy valamiféle történet (plot) van kialakulóban. Szeretem a paródiákat, s abban reménykedem, hogy lesz még több olyan poén, amit érthetek én is. 😀

 

 

8. Good Ending(94. fejezet)

         Shou-chan egyre inkább csak Utsumira gondol, miközben a fiú és Yuki kapcsolata békésnek és stabilnak tűnik. Kevés ilyen ex-párt látni, a barátaik is így vélik. Yuki szereti a fiút, de úgy érzi, ha járnának, akkor csak problémák vetődnének fel a kapcsolatukban, így jó ez, ahogy van és punktum. Utsumi este hazakíséri a könyvtárból Shou-t, mert a környéket egy perverz járja, s a beszélgetésük közben a fiú elárulja, hogy szakítottak Yukival. Shou pedig bevallja, hogy kerülőt tettek, mert szeret beszélgetni a fiúval. Megy ám a nyomulás.
        Utsumi Seiji visszafogott háremje ismét csapásra kész, most, hogy a fiú szabad. Remélem, nem húzzák sokáig ezt az Utsumi-Yuki mizériát, nem tetszett, hogy szakítottak, hülyeség volt az egész. Blah.

Reklámok
Kategória: manga | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s