Orange Marmalade – Az első kedvenc webtoonom

        Mostanság egyre jobban terjednek a webtoonok, azok közül az első amit megkedveltem ez a darab volt, amúgy kóreai, nem japán.
Mivel még nincs sok fejezete a történetnek, nem tudok túl sokat mondani róla, elég annyi, hogy a főszereplőnk szeretne egy átlagos lány lenni, ami nem egyszerű, hiszen szüleivel állandóan költözködnek. Ma Ri senkivel sem beszél szívesen az iskolában, nem szeret társalogni, se barátkozni. Hogy miért? Mert ő egy vámpír, s a média hülyeségei miatt mindenki fél a vámpíroktól. Muszáj titokban tartania, hogy ki ő, mert különben mindenki csak bántaná, mint anno. Ám egyszer hazafele a vonaton/metrón egy fiú vére annyira elcsábítja, hogy ösztönösen a srác nyakához tapad. A srác Jung Jae Mint, a suli legdögösebb pasija.
Ez egy kellemes shoujo történet, sokkal aranyosabb és értelmesebb, mint az Alkonyat (olvastam, ez tapasztalat). Egy romantikus, andalgó sztori, amit tutira hétről-hétre fogok továbbra is követni, mert olyan jó! Nem akcióról szól, a vámpírok itt nem erősek vagy rémisztőek (bár Ma Ri öccse nekem eléggé rémisztő a maga módján), az idők folyamán sokkal emberibbé váltak. Vajon Ma Ri boldog lehet valaha is egy ilyen titokkal élve?
Egy kiemelendő dolog még, a rajzolás. Gyönyörű szinte mindenhol. *____*

Reklámok
Kategória: manhwa, shoujo, webtoon | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s