Folytatása következik- (One Piece, Detective Conan, Orange Marmalade, Beelzebub, Good Ending)

1. One Piece – 641. fejezet

               Kapunk egy kis szituáció-elemzést az első oldalakon, Decken eszméletlen, így Noah-t semmi sem tudja irányítani, s az le fog zuhanni Fishman Islandre. Pusztuljon a férgese!- ez Hodi filozófiája. Fukaboshi megkéri Luffyt, hogy ne verje szét Noah-t, mert az nagyon fontos a jövő számára, bár ő sem tudja, miért. Shirahoshi igyekszik menteni a menthetőt, bátyjai pedig mentik a lányt, Luffy és Hodi összecsapnak. Hodi elérni, hogy a Noahban lévő levegő kiszabaduljon, így az hamarabb tudjon becsapódni. Luffyék tudják, hogy ezt meg kell állítani, hiszen Decken még a hajón van és irányítani egyedül ő tudja ezt, de levegő nélkül ő is meghal. Fukaboshi is összecsap Hodival és kérdőre vonja, hogy ugyan miért csinálja mindezt. Miért gyűlöli az embereket és miért öli meg még azokat is, akik vele vannak. Hodi elárulja a titkát, kár hogy csak mi nem halljuk, mit mond. Eközben az utolsó esély telefonál, készen állnak arra, hogy a szigetről buborékot vonjanak a Noah köré, ezzel tud majd Luffy és Hodi harcolni a hajó felszínén és lassítja is a becsapódást.
Hát, nem erre számítottam, arra meg végképp nem, hogy felsejlik az, hogy Hodinak van egy titka. Szépe vagyunk, mondhatom. De legalább most esélyt kap arra Hodi, hogy ne csak egy pszichopata gyilkos legyen, akit a vak gyűlölet vezérel, hanem egy pszichopata gyilkos legyen, akit vak gyűlölet vezérel, s akit egy bizonyos dolog tett ilyenné. Kíváncsi vagyok a titkára, lehet, hogy ő látta, hogy Otohimével hogyan bántak, mikor a nő elment az emberekhez, aztán arra jutott, hogy ha mindenki az emberekhez megy, akkor mindenki szolgasorsra jut, és ezt ő nem fogja hagyni, ha mindenki belehal, akkor sem. Majd meg látjuk.

2. Detective Conan – 792. fejezet

              Chiba nem hiszi, hogy akkora mákja lenne, hogy az első szerelmével egy helyen dolgozzon (nagyjából), ami azt jelenti, hogy még várnunk kell, hogy összejöjjenek. Meh. Az ügy szomorú volt amúgy, egy anya, aki elvesztette a gyermekét, vandalizálta azokat az autókat, amik veszélyt jelentette másokra. Most jön egy hét szünet, vajon milyen ügy lesz? Elkezdődik a BO-s? Én simán el tudok képzelni még egy DB-s ügyet is. Ne legyen persze igazam. Esetleg Eri jön majd elő. Vagy Sera már megint?

 

 

3. Orange Marmalade – 33. fejezet

            MaRi tehát lemondja a bandában való szereplést, miközben az iskola udvara felett, egy építkezés miatt 10 méteres magasságban lévő vasrudakat tartó zsákszerű valami tartókötele „foszlani” kezd. Lehet találgatni, kire esik. Én spec. Arra voksoltam, hogy MaRira esik, mert fülhalgató van rajta, de az utolsó pillanatban Jae Ming odavetődik és megmenti őt. MaRi és Jea Ming találkoznak, de nem beszélnek, inkább eltávolodnak egymástól. Soo Ri hiába próbálja kihúzni MaRiból, hogy mi a baja, az nem ad választ a kérdéseire. Amikor azonban Soo Ri megtudja, hogy a bandából is kilép, mindenképpen kérdőre akarja vonni MaRit.

Hála az égnek, a következő fejezet lezárja ezt a „Madár, ami nem tud repülni” nevezetű depressziós 10 fejezetet, remélem ezek után valami mást is látunk.

4. Beelzebub- 127. fejezet

            Aoi és Oga megtanulhatják a Black Techset, feltéve, ha minden erejüket beleadva megküzdenek egymás ellen. Oga félreérthetően azt mondja, hogy mindig is szerette volna ezt kipróbálni Aoi-val, a lány fantáziája értelemszerűen lányos dolgokkal van elfoglalva elsősorban. Ennek ellenére megkezdik a harcot egymás ellen, és Oga nem fogja vissza magát. Koma eközben cukisági harcra hívja ki Beelt, utóbbi áll talán nyerésre. Otthon Saotome is egymásnak ugrasztja a fiúkat, csak egynek nincs kedve a várhatóan fájdalmas, véres összecsapáshoz, Furuichinek, aki jobbnak látja, ha átmegy a lányokhoz, ám sajna ők is harcolnak és ellátják Furuichi baját is, amiért az leskelődik. Furuichi már bánja, hogy nem ment Ogáékkal és úgy érzi, hogy senkihez sem tartozik igazán. AlainDelon felajánlja a társaságát, de Furuichi inkább vergődik tovább egyedül. Összecsapás két nap múlva.

Úgy érzem, az egymás elleni harcokból nem látunk majd többet, legközelebb már a gyülekezést láthatjuk. Amúgy jó fejezet volt, Furuichi nem hazudtolta egy önmagát, ő az örök gyenge bajtárs. És ez jó is így.

5. Good Ending – 98. fejezet

         Seiji a munkahelyi karácsonyi bulin van, egészen addig, míg a legtöbben annyira le nem részegednek, hogy azt már nem bírja elviselni. Az utcán sétálva csak szerelmes párokat lát, Japánban ugye a karácsony a szerelmesek ünnepe, így igencsak magányosnak érzi magát. És egyszer csak megpillantja Yukit egy emeleti ablakban. Yuki kiszalad az erkélyre és beszélgetnek. A lány az apjához jött, Seiji meg csak lődörög. Seiji örül, hogy láthaja a lányt és szívesen lenne vele, de ha nem, hát nem. Yuki leugrik az erkélyről és Seijivel megy. A lány azt mondja, megsajnálta a magányos fiút. Miközben ők a szállingózó hóban szaladnak, Yuki exbarátja is felbukkan.

Reklámok
Kategória: Beelzebub, Detective Conan, Folytatása következik, Good Ending, manga, One Piece, Orange Marmalade, shoujo, shounen, webtoon | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s