Folytatása következik – Detective Conan, One Piece, Orange Marmalade, Beelzebub, Good Ending

Detective Conan 815-819. fejezet – Shiho és a Fekete Szervezet

                Bár múltkor azon keseregtem, hogy Detective Boys ügyet kapunk, mégis végre jó volt. A gyilkosság része megdöbbentő volt és egy kicsit ostoba, de a lényeg az volt, hogy ahhoz, hogy a saját és a gyerekek életét megmentse, Ai bevette az ellenszert és Shihoként jön, lát és megment. Sera pedig tapad Conanre, s ő látja meg elsőként a Shihoról készült videót, ugyanis Mitsuhiko titokban készített egy felvételt a megmentőjükről, akit Kogoro segítségével akarnak megkeresni. Kogoro gépére érkezik a felvétel, s a gépet meghekkeli Amuro és távolról Okiya is. Hát ez nagyon izgalmas, vajon ki kicsoda? Én egyelőre úgy tippelem, hogy Okiya Akai, Sera csak Sera és talán Amuro Bourbon.
Kár, hogy Shihot rövid ideig láthattuk, de díjazzom, hogy Conan első kérdése, hogy honnan szerezte a ruhát magára. 😀
S elkezdődik a Bell Three expresszes ügy, ami Agatha Christie Orient-expresszes ügyére hajaz. Nem elég, hogy kapunk egy nagyon jó és bonyolult ügyet, de a vonaton mindenki ott van, aki számít. Még a Fekete Szervezet is!!! OMG!!! Végre valahára kapunk egy BO ügyet, ami nem csak, hogy király, hanem über-király. De tényleg fantasztikusan izgalmas az egész, s a spoilerek csak még jobbat ígérnek. Én oda és vissza vagyok az egész ügytől, egyelőre olyan jó, mint a Halloween partis ügy, már pedig az nálam a legjobb BO konfrontációk egyike. Ehhez képest az egész Kir-herce-hurca és Akai halála nudli. De komolyan. Conan rajongóknak kötelező követni és izgulni ezeket a fejezeteket!

One Piece 666-670. fejezet – Kalóz-szövetség

            A borítókból kiderül, hogy az Impel Down börtönében új okama királynő van, Bon-chan még él!
Az ismeretlen rémisztő Yeti Cool Brothers kettőse látszólag simán elintézte Nami(aki most Sanji), Zorro és Brook hármasát és ráhagyták másokra a begyűjtésüket. Később kiderül, hogy egy erős gázzal ütötték ki a hármast, akik még az utolsó pillanatban azért sikeresen túlélték a túlélhetetlent.

Law és Caesar összeszólalkoznak, de Law biztosítja CC-t arról, hogy semmi köze ahhoz, hogy Luffyék itt vannak és randalíroznak. CC elmondja, hogy az óriás gyerekeket droggal tömi, így azok kénytelenek mindig visszamenni hozzá. Law undorodik. Brownbeard örül, hogy jönnek érte a Yeti Tesók, annak viszont kevésbé, hogy a drágalátos CC ki akarja őt nyíratni. Mily’ kegyetlen az élet. A Franky testében lévő Namit elrabolják a Tesók, mert a Mestert érdekli a technikája. Luffy visszatér, s elmegy Franky-Namiért, veletart Chopper-Franky, aki nem tudja kontrolálni a Rumble Ballt, úgyhogy Luffy gigantikusa csapással kiüti. Luffy és Chopper-Franky jön megmenteni Namit, de végül Law is besegít. De miért? Law szövetséget ajánl, győzzenek le együtt, egy általunk még nem ismert Younkou-t. Luffy beleegyezik, de cserébe Law segítségét kéri. Law ledöbben a Szalmakalapos csapaton, még nem tudja, mibe vágta a fejszéjét. Law mindenesetre mindenkit visszarak a testébe, egyedül Nami kerül át Sanjiéba, mivel Sanji-Nami nincs a közelben. Law magával viszi Choppert, hogy segítsenek a gyerekeken, Luffy feladata elkapni CC-t. A punk hazardi mérgek egy nagy masszává vannak összegyúrva és önálló életre kelve pusztítja Smoker csapatát. Jönnek Luffyék, s Luffy harcol Tahigi-Smokkerrrel és Smoker-Tashigivel. Majd jön CC és Luffy elkapja őt.

Fantasztikus fejezetek, tele csavarral, harccal, humorral, érdekességekkel… ez a One Piece!

Orange Marmalade 61-64. fejezet – Szöszi csaj akcióban

               MaRit sokkolja, hogy a vámpír srác embervért adott neki. Szöszi megtudja, hogy vér van MaRi csomagjában. Szöszi találkára hívja MaRit és elmondja, mennyire undorítónak tartja, hogy ő egy vámpír és tartsa magát távol Jungtól. MaRira rájár a rúd, otthon ünnepi vacsora az apja előléptetése miatt, s a vámpírsrác is ott van. MaRinak döntenie kell, mi fontosabb, a család vagy a saját boldogsága? Majd haza kell kísérnie a részeg, szellemektől félő vámpírsrácot.

Várt események történtek, ez még így nem gond. A kérdés csupán, hogy hogyan tovább.

 

Beelzebub 155-159. fejezet – Gyerekhősök

                Vége a kirándulásnak, mindenki indul haza. Aoi elismeri, hogy szeret valakit. Készül csoportkép is. Lamia otthon duzzogva üdvözli a hazaérkezőket, s attól se vidul fel, hogy Furuichi vitt neki keserű dinnyét. Beel új játékot kap az apjától, egy király miniautót. Beel annyira belelendül a játékba, hogy a végén egy igazi motoros banda fogja követni őt. De csak addig, míg Oga le nem állítja. Ezután Ogáék elmennek egy gyerekshowra, ahol Ogáéknak be kell állniuk a műsorba, amelynek a végén Behemoth is megjelenik.

Laza, de ízig-vérig Beelzebub fejezetek ezek. Ami ennél a mangánál jó, hiszen annál marad, amihez ért, a verekedős szórakoztatáshoz.

Good Ending 125-127. fejezet – Az exek

             Eri és Kouno összejönnek, de kapcsolatukban csak annyi változik, hogy Kouno jobban hagyja, hogy Eri dirigáljon. Eközben Seiji és Shou a Love Hotelben csinálnak felnőtt dolgokat. 😀 Shou exe felbukkan, Shou erre nagyon ideges lesz. De sebaj. Shou elköltözik otthonról, de azért nem gáz, tudnak Seijivel találkozni. És néznek egy új ágyat is. Shou apja pedig nem értékeli, hogy a pár csókolózik az új lakásban. Az iskolában Seiji betegágyra kerül, Yuki vele van és egy vad méhecske miatt közel kerülnek egymáshoz. Shou exe, Kento pedig beszélne Seijivel.

Oké, még mindig azt várom, hogy Shou szakítson Utsumival.

Reklámok
Kategória: Beelzebub, Detective Conan, Folytatása következik, Good Ending, manga, manhwa, One Piece, Orange Marmalade | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s