Született feleségek – Desperate Housewives

desperate-housewives          A Lilaakác közben éldegél öt barátnő, de az egyikük hirtelen, váratlanul öngyilkos lesz és ő válik a történet narrátorává. A többiek pedig igyekeznek rájönni, mi történt a barátnőjükkel. Egyúttal betekintést nyerhetünk az utca lakóinak az életébe, s rá kell jönnünk, hogy mindenki súlyos titkokat rejteget, illetve fog rejtegetni.

Egy tipikus női sorozat, ami egyszerre volt szórakoztató és drámai. De már ideje volt, hogy annyi évad után véget érjen.

Nekem tetszettek a karakterek. Bree volt az egyik, aki ingadozott. Igyekezett tökéletesnek látszani, de nehéz volt neki az élet és többször összeomlott a Jégkirálynő. Susan volt a bohókás nőszemély, talán túl béna is. Gabrielle, a csini, önző nő és Lynette, a családanya. Olyan szereplők voltak, akik tele voltak hibákkal, de szépek is voltak és valahogy nagyon is emberiek. Ahogy a problémák egy része is. No nem a gyilkosságokra gondolok, meg arra, hogy ennyi minden azért nem történhet meg egy utca lakóival.

A 8 évadban voltak jobb és rosszabb részek, de összességében jó volt a sorozat, a time skip is sokat segített benne, amitől jobbá vált a történet és frissebbé. A történet lezárása pedig remek volt.

Hogy érdemes-e megnézni? Feltétlenül. Ha mást nem, az első évadot mindenképp és a legutolsó részt. A táncolás a végén azzal a szomorú dallal és a szereplők jövőjével kapcsolatos dolgok nagyon szépre és jóra sikeredtek.

Hiány volt a 2000-es években egy ilyen sorozatból, s bár azóta van egy-kettő jobb, a Született feleségekhez egy sem nagyon tud felnőni igazán még. Még.

Reklámok
Kategória: amerikai | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s