A Zöld Lámpás – The Green Lantern

zoldlamp       A mai technikával, már remekül vászonra lehet vinni a legvadabb fantáziákat is (ha már rajzolás kiment a divatból) így a Zöldlámpás megérett arra, hogy filmet készítsenek belőle.

A Zöld Lámpások az univerzum őrei és védői, megtiszteltetés közéjük tartozni. Így amikor Hal Jordan, egy gyarló ember közéjük kerül, nincsenek igazán elragadtatva tőle, ráadásul még meg kell mentenie a Földet és a világot is. Ejha!

A történet jól összerakott, rendes munka, látszik, hogy nem markolt sokat a rendező és egy tisztességes filmet tett le az asztalra. A képi világ bámulatos, mesébe illő, de nem gagyi. Többnyire. Klassz és az ember szeretne egy Zöld Lámpás gyűrűt magának. Pozitív a hős barátnője, aki az álarc mögött felismeri a barátját és van karaktere azon kívül is, hogy veszélybe kerül. A főhős karakterfejlődése is tisztességes.

Bár a látvány jó, a főhős ruhája, de leginkább álarca túl számítógépes. Annyira lesül róla, hogy csak odabiggyesztették a modern technika segítségével, hogy az már sajnos zavaró. A főhős személye sem éppen nagy valami. Kicsit sótlan és jellegtelen, szerintem a színész miatt. Kicsit többet élveztem volna a gyűrű képességeinek bemutatását is, mert az nagyon jól mutatott a képernyőn.

Összegezve, megnézni jó, de emlékezni maximum a képi világára tudok majd, a főszereplő hidegen hagyott, a történet a szokásos. Semmi új, de elfogadható.

Reklámok
Kategória: amerikai | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s