A csodálatos Pókember- Pókember visszatér

csodálatospokÚgy tűnik, a Pókember története megunhatatlan. Ez a verzió is hasonló az előzőkhöz, mégis képes volt egy kis vérfrissítésre, ami az előző filmek miatt igen csak szükségessé vált.

A sztori nagyjából ugyanaz, néhány dolog változott vagy cserélődött be. A karakterek jól lettek kiválasztva, ezügyben semmi panaszom sincsen, s a látványvilág is megfelelő volt. Gwen, mint női főhős behozása remek ötlet volt. Peter Parker pedig végre nem egy nyomi-nyálgép, bocsi Tobey Meguire, de te nem voltál olyan jó. A Parker szülők bevonása is jót tett és Gwen családja is.

A film egyik hátulütője a magyar verzióban Gwen hangja. Egyszerűen túl öreg egy tinilányhoz az a hang. A másik, hogy túl nagy váratlan húzás nincs benne. El kell ismerni, hogy sok jó pontja van, de a jóból is megárt sok. Az apának tett betartott-betartatlan ígéret a végén nagyon gázra sikeredett, amikor Peter arra utalt, hogy nem tartja tiszteletben Gwen apjának a kérdését. Mekkora egy tuskó hólyag.

Szóval többnyire pozitív a filmről alkotott véleményem, csak azt sajnálom, hogy muszáj volt leragadni egy-két klissénél.

Reklámok
Kategória: amerikai, film | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s