Dumb ás Dumber kettyó – 20 év után folytatjuk

dumbesdumberkettyoRitka dolog, hogy egy filmet 20 év után ugyanazokkal a szereplőkkel és rendezővel folytatnak, de ez egy ilyen.

Lloyd egy kórházban van húsz éve, elvesztett szerelme, Mary miatt, s barátja mindennap segíti és ápolja, míg ki nem derül, hogy ez csak tréfa volt. Harry azonban nem tréfál, új vese kell neki, vagy meghal. Egy levél alapján kiderül, hogy van egy lánya és felkerekedik, hogy megtalálja őt, az új vese reményében.

Természetesen és sajnos nem közelíti meg az első film sikerét és kiváló humorát, de azért nem lett kegyetlenül rossz. Valahogy nem volt meg az a fajta báj, mint ami az első részben volt, ami igazán kár. Azért volt benne egy-két jó poén és nosztalgiázni is lehetett. Aki látta az első részt, az sok régi ismerőst s láthatott, például a vak kisfiút, vagy Freidát. Ezek a jó pontok. Sajnos azonban, főként egy vígjátékot nehezen lehet folytatni, s ez esetben nem sikerült túl jól. Azért persze még nézhető, de az első részt meg sem közelíti. Igazán kár érte, mert a mostani nosztalgia-hullámot sikeresen meglovagolhatta volna.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s