Haruka 17 – Idősebb nő fiatalabbnak adja ki magát

haruka17A Haruka 17 egy fiatal pályakezdő nőről szól, aki szeretne végre állást szerezni, de menedzseri poszt helyett, modellt és tehetséget akarnak csinálni belőle. A kényszer nagy úr és belemegy a dologba, de nem is hiszi és nem is tudhatja, milyen sötét, ronda és nehéz az a világ, ahova belépett.

A 31 Ai Dream-hez hasonló koncepciót kapunk, sokkal kevesebb szerelemmel és több való világgal. A legtöbb “sztár leszek” mangával ellentétben itt őszintébbnek tűnő és jóval kegyetlenebb világot látunk, ahol a lányok olykor szó szerint is prostituáltatják magukat egy szerepért vagy az egész karrierjükért. Vajon ki meddig megy el? Mekkora egy menedzser felelőssége? Hogyan lehet boldogulni egy ilyen világban?

Harc a korrupcióval szemben és néha ellene is, egy kis vállalat a nagyvállalat ellen, egy nagy tehetség egy kis tehetséggel szemben, és egy fiatal 22 éves lány, aki végre kilép az őt körülvevő burokból és a maga módján kivirágzik és felfedez magában egy igazi tehetséget, amit képes lesz a későbbiekben tovább fejleszteni.

Nem az évszázad története, vagy mangája, de jó olvasmány és nem olyan gagyi, mint az ilyen témakörben megszokott és a szerelem is sokkal mérsékeltebb formában van jelen.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s